Ben is onderdeel van T-mobile en kan een echte prijsvechter genoemd worden. Ben heeft vaak goedkopere sim only aanbiedingen vergeleken met andere duurdere sim only providers als Vodafone en KPN. En daarnaast heeft Ben ook vaak sim only acties live staan zoals verdubbeling van je bundel of afsluiten zonder afsluitkosten. Ben is een van de weinige aanbieders die sim only abonnementen aanbiedt die maandelijks opzegbaar zijn. Daarentegen heeft Ben geen eenjarige abonnementen. Bekijk en vergelijk nu de sim only aanbiedingen van Ben.

Daarom ben je bij een sim only van Ben vrij in je keuzes en kun je zolang blijven als je wilt. Je kunt ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van één maand. Dus zeg je b.v. op 1 februari op, dan stopt je abonnement per 1 maart. Dat is handig als je maar voor een korte periode een sim only abonnement nodig hebt. Misschien omdat het toestel wat je graag wil nog uit moet komen of dat je misschien wel een lange reis wil maken en niet 1 of 2 jaar lang vast wil zitten aan een mobiel abonnement met telefoon.

Alle voordelen van een Ben sim only abonnement nog op een rij.

  • Je kunt altijd op elk moment weer opzeggen met een opzegtermijn van een maand.
  • Momenteel heeft Ben de goedkoopste sim only deals. Vergelijk zelf de aanbiedingen van Ben met die van andere sim only poviders.
  • Je kunt zelf je belbundel aanpassen wanneer jij dat wilt. Dus ook wanneer er nieuwe sim only aanbiedingen zijn zonder dat je opnieuw aansluitkosten hoeft te betalen.