Wel voordelig bellen, maar liever niet vastzitten aan een sim only abonnement? Dan is prepaid bellen een makkelijke manier op toch goedkoop te kunnen bellen.

De voordelen van prepaid :

  • OP=OP je hebt zelf in de hand voor hoeveel beltegoed je verbruikt.
  • Met prepaid zit je niet vast aan een sim only abonnement van 1 of 2 jaar.

Prepaid is ideaal voor mensen die af en toe bellen of een enkele keer een sms versturen. Alleen er is wel een verschil tussen de providers. Bij Vadofone, KPN & Simyo ben je verplicht om binnen zoveel maanden op te waarderen anders vervalt de prepaid simkaart en ben je het telefoon nummer kwijt. Bij T-mobile en Ben prepaid is de voorwaarde 1 keer bellen of 1 keer gebeld worden in een half jaar. Het voordeel van T-mobile en Ben prepaid is dat je ook niet verplicht bent om binnen zoveel maanden je beltegoed op te waarden. Bij sommige providers is het zo dat als je binnen 2 of 3 maand geen beltegoed er op zet dat dan je prepaid simkaart verloopt en er niks meer mee kunt.

T-mobile prepaid aanbieding + € 15 beltegoed.

Sim Only T-mobile

Wel voordelig bellen, maar liever niet vastzitten aan een sim only abonnement ? Dan is PrePaid iets voor jou. Je zit niet vast aan een abonnement en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! Als nieuwe klant bel je altijd met PrePaid Standaard. Je kunt overstappen naar een ander tarief wat goed bij je bel- en smsgedrag past.