Waarom een sim only abonnement?

Sim only abonnementen worden steeds populairder. Dat is ook niet zo gek, want ze mobiele telefoons gaan steeds langer mee en vervanging is lang niet goedkoop. Er zijn inmiddels wel een dozijn aan sim only aanbieders actief in Nederland en samen zijn ze goed voor honderden verschillende sim only abonnementen. Maar hoe vind je nou het perfecte sim only abonnement en de aanbieding die het best bij jou past? Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet sleept een keuzehulp je door dat proces heen. Want.. waar moet je op letten bij het kiezen van een sim only abonnement?

Hoe kiezen dan?

Voordat je je zoektocht begint is het fijn om te weten wat voor een sim only abonnement je precies wilt hebben. Over de sms’jes hoef je je in ieder geval weinig zorgen te maken, want bij de meeste abonnementen krijg je deze tegenwoordig namelijk gratis onbeperkt zonder dat je daarvoor moet bijbetalen. Is dat toch niet onbeperkt inbegrepen dan kun je berichten ook versturen via bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook Messenger. Ok, dan de belminuten.. ga voor een bundel die net iets meer ruimte biedt dan je huidige verbruik zodat je niet opeens buiten de bundel belt. En bovendien kun je vaak voor me een paar euro extra per maand een onbeperkte belbundel nemen. Dan hoef je je hier helemaal nooit meer zorgen te maken. Kijk of je je favoriete sim only provider deze optie biedt. Nu naar de internet data. Hoeveel MB’s internet heeft jouw sim only bundel nodig. Deze zijn vergeleken met de sms’jes en belminuten waarschijnlijk het lastigste in te schatten. En waarschijnlijk zal dit ook van maand op maand. Ook hier kun je dus wel naar je kijken, maar misschien heb je over een paar maanden opeens veel meer of juist minder nodig. Check daarom hoe flexibel jouw sim only aanbieder hier in is. Kan je jouw sim only abonnement bijvoorbeeld elke maand flexibel en kosteloos naar boven of naar beneden bijstellen?

Kom je er niet uit?

Kun je echt niet kiezen? Neem dan het goedkoopste sim only abonnement bij een provider met een breed aanbod en pas je abonnement stap voor stap aan. Neem in dit geval dan in de eerste maand klein abonnement waarvan je denkt dat je de maand wel doorkomt.  De volgende maand vergroot je je bundel. Dit totdat het sim only abonnement precies aansluit bij je wensen. Het mooie aan een sim only abonnement is dat ze vaak maandelijks opzegbaar zijn. Zo zit je geen 24 maanden aan vast en kun je makkelijk overstappen of je abonnement stopzetten. Voor deze flexibiliteit betaal je maar eeen of twee euro’s extra per maand dus dat is best wel aantrekkelijk. En zoals gezegd kun je daarna altijd nog je bundel aanpassen. Mooi! weet je nu je verbruik en je looptijd? Vul het in in de keuzehulp op de homepage van simonlydealsNL en vervolgens krijg je een lijstje te zien met de juiste bundels vdie er voor jou zijn. Daarna is de keuze eigenlijk heel simpel: kies het goedkoopste sim only abonnement en klaar ben je!

Heb ik altijd bereik met mijn Sim Only?

In Nederland hoef je je maar weinig zorgen te maken over bereik van je sim only abonnement. KPN T-Mobile en Vodafone hebben allemaal een landelijke dekkend netwerk. Bij de grens of in een ver uithoekje wil het bereiken nog wel eens wegvallen. Maar daar zal je eigelijk bij elke sim only provider last van hebben.  De kleine sim only providers gebruiken allemaal het netwerk een van de grote drie. Dus of je nu bij Robin Mobile,  Simpel of KPN zit,  er is altijd prima bereik. Ik wil je bij een ander korting krijgt als je meerdere abonnees zijn op hetzelfde adres op onze zaken je meer vinden over deze speciale acties goed iemand Nederlander

Nummerbehoud is heel simpel!

of je met het niet en het goedkoopste abonnement klaar om je abonnement te bestellen, maar je zit op mijn provider geen probleem, want in nederland, kun je altijd gratis je nummer overzetten tijdens het bestellen via aangeven of je nummerbehoud. Daarna voel je je nummer in en je nieuwe provider regelt alles voor je. Je bestaande abonnement wordt voor je stopgezet. Het netwerk wisselen ze ook automatisch voor je moet alleen even zelf je simkaart wisselen. simkaart Niet meer gebruiken tot zover onze keuzehulp. Hopelijk kun je na het lezen van dit artikel het perfecte sim only abonnement vinden en bestellen voor vragen en antwoorden ga je naar zoveel vragen pagina op de site. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.